Boxgrill:

Når de glødende briketter eller trækul er fordelt i grillen - se under optændning for at vælge optændings-metode - anbringes risten i nederste position. Selve grilningen påbegyndes først efter et par minutter, da risten skal være meget varm. Hvis varmen bliver for kraftig hæves risten til et passende niveau. Når fedtstof fra kødet drypper ned på de glødende kul, kan der opstå flammer. Hvis dette sker - flyt risten til øverste position og stænk vand på flammerne.

De fleste Dancook boxgrill kan anvendes til lodret grilning. Risten placeres lodret i de bagerste slidser og briketter anbringes mellem rist og bagplade. Kødet fastgøres på et spid, der kan fastholdes i fire positioner eller drives rundt ved hjælp af en grillmotor.

Bemærk! Ved lodret grilning vil den kraftige varme fra briketter eller trækul bevirke, at lakeringen skaller af bagpladen.

 

Advarsel:

Hold børn og dyr væk fra en tændt grill og forlad den ikke så længe, der findes gløder.

Hav en spand vand indenfor rækkevidde.

 

Kriswell A/S - Knudstrupvej 10C - DK8870 Langaa - Tlf +45 8773 6000 - Fax +45 8773 6009 - info@dancook.dk