Kuglegrill:

 

 

Direkte metode:

For at grille med den direkte metode på en kuglegrill, skal du lægge briketter jævnt fordelt ovenpå kulristen - se under optænding for at vælge optændings-metode. Placer grillristen over briketterne, vent et par minutter, da risten skal være meget varm. Læg maden på grillristen. Sæt låget på grillen og løft det kun for at vende maden eller for at kontrollere om maden er færdig efter anbefalet stegetid.

Brug den direkte metode til mad som tager mindre end 25 minutter at stege, så som bøffer, pølser, koteletter og grøntsager.

 

Indirekte metode:

For at grille med den indirekte metode på en kuglegrill, skal du lægge briketter i hver side af kuglegrillen ovenpå kulristen - brug evt. kulholdere - se under optændning for at vælge optændings-metode. Placer grillristen overpå briketterne, vent et par minutter, da risten skal være meget varm. Læg maden på grillristen. Sæt låget på grillen og løft det kun for at vende maden eller for at kontrollere om maden er færdig efter anbefalet stegetid - en kuglegrill fungere som en ovn, så der er ikke behov for at vende maden. 

Brug den inddirekte metode til mad som tager mere end 25 minutter at stege, så som stege, kyllinger, hele fisk og spareribs.

 

 

Advarsel:

Hold børn og dyr væk fra en tændt grill og forlad den ikke så længe, der findes gløder.

Hav en spand vand indenfor rækkevidde.

 

Kriswell A/S - Knudstrupvej 10C - DK8870 Langaa - Tlf +45 8773 6000 - Fax +45 8773 6009 - info@dancook.dk