Gasgrill:

 

 

Direkte metode:

For at grille med den direkte metode på en gasgrill, skal du forvarme grillen med at tænde brænderne på høj. Lad grillristen blive meget varm før der lægges mad på den.

Læg herefter maden på grillristen, luk låget og løft det kun når du skal vende maden, eller for at kontrollere om maden er færdig.

Brug den direkte metode til mad som tager mindre end 25 minutter at stege, så som bøffer, pølser, koteletter og grøntsager.

 

 

Indirekte metode:

For at grille med den inddirekte metode på den gasgrill, skal du forvarme gasgrillen med at tænde brænderne på høj - derefter justere brænderne på hver side af maden til den ønskede temperatur. Den cirkulerende varme fungerer som en varmluftsovn og steger kødet jævnt på alle sider. lad grillristen blive meget varm før der lægges mad på den.

Brug den inddirekte metode til mad som tager mere end 25 minutter at stege, så som stege, kyllinger, hele fisk og spareribs.

 

 

Brændere står korrekt hvis flammen er blå.

 

Kriswell A/S - Knudstrupvej 10C - DK8870 Langaa - Tlf +45 8773 6000 - Fax +45 8773 6009 - info@dancook.dk