Dancooks burger:

 

 

Til 4 personer:

 

BURGER:

150 g bacon i skiver

500 g hakket oksekød 

salt og peber

 

 

HVIDLØGSMAYO:

6 spsk god mayonnaise

2 fed hvidløg

 

4 boller

Icebergsalat

Rødløg

Tomater

Agurk

 

 

 

Steg bacon i alubakke over direkte varme på grillen til den er sprød.

Form 4 bøffer, pensel med barbequesauce, salt og peber og grill dem over direkte varme til de er gennemstegte.

 

Pres hvidløg og bland med mayonnaise.

 

Skær salat, tomat og agurk i skiver.

 

Rist bollerne kort til de er sprøde.

 

Servering: Smør brød med hvidløgsmayo. herefter salat, agurk, bøf, tomat, rødløg og til sidst brød med hvidløgmayo.

Brug evt et træspyd til at holde det hele "på plads".

 

 

 

 

 

Kriswell A/S - Knudstrupvej 10C - DK8870 Langaa - Tlf +45 8773 6000 - Fax +45 8773 6009 - info@dancook.dk