Grillede auberginer med cherrytomater og basilikum:

 

 

400 g cherrytomater

2 augerginer

4 spsk. olivenolie

Lidt balsamicoeddike

salt og peber

1 fed hvidløg

4 spsk hakket basilikum

 

 

 

Augerginerne skæres i både ca. 6 cm lange. De drysset med salt og trækker i ca.½time. Herefter skylles og tørres de i køkkenrulle.

Auberginerne vendes i olivenolie, salt og peber, steges i alubakken på grillen til de er brune.  Hak hvidløg og basilikum fint. Skær tomaterne i halve og læg  halvdelen af dem i et fad. krydres med salt peber og stænk med balsamikoeddike.  Fordel auberginerne og resten af tomaterne, til sidst drysses med hvidløg og basilikum.

 

 

 

 

Kriswell A/S - Knudstrupvej 10C - DK8870 Langaa - Tlf +45 8773 6000 - Fax +45 8773 6009 - info@dancook.dk